Palvelut

Kuntotestaus

Kuntotesteillämme saatte tarkat arviot tämän hetken kunnostanne. Testien jälkeen saatte meiltä henkilökohtaiset liikuntasuositukset. Voitte tulla testeihin yksin tai ryhmässä.

Elämyspalvelut

Järjestämme ryhmille elämyksellisiä kanoottiretkiä merellä. Järjestämme myös monenlaista elämysliikuntaa ja teemapäiviä muutaman hengen ryhmistä aina usean sadan hengen ryhmille.

Personal Training ja Group Training

Personal Training on henkilökohtaista opastusta, ohjausta ja valmennusta. Se sopii sinulle, joka haluat esim. oppia uusia liikuntamuotoja, pudottaa painoa, kuntouttaa itseäsi tai haluat kaverin liikkumista varten. Harjoittelu voi tapahtua kotona, ulkona, kuntosalilla, uimahallissa jne.

Inbody kehon koostumuksen mittaus

InBodylla mittaat helposti, nopeasti ja luotettavasti kehon koostumuksen. Ei oletuksia sukupuoleen, ikään tai muuhun muuttujaan, tulos perustuu ainoastaan mittaukseen. Monipuolinen raportti, kesto vain 2 min. 99 % toistettavuus.

Yritysliikunta

Jos suunnittelet yrityksesi liikuttamista, ota yhteyttä ja varaa meiltä monipuolinen liikuntapaketti, varmistat samalla ammattitaitoiset ohjaajat paikalle. Autamme suunnittelemaan toimivan paketin koko yrityksenne tarpeisiin, vaikkapa koko vuodeksi.

Tyky-päivät

Virkistyspäiviimme yritykset voivat liittää kokouksen ja valita lisukkeeksi monipuolista ja hauskaa ohjelmaa antamaan energiaa sekä elämyksiä arjen keskelle.