Yritys

Sport Kings on porilainen vuonna 2007 perustettu liikunta- ja elämyspalveluita tuottava yritys. Toimialueemme on tällä hetkellä tarvittaessa koko Etelä-Suomi. Järjestämme tyky- ja liikuntapäiviä sekä elämys- ja ohjelmapalveluita esim. yrityksille, yhdistyksille ja urheiluseuroille yhdessä loistavien yhteistyökumppaniemme kanssa. Pystymme toteuttamaan päivät aina muutaman hengen ryhmistä usean sadan hengen ryhmille.

Tulemme myös pidemmänkin matkan ohjaamaan yrityksenne henkilökuntaa esimerkiksi sauvakävelyn ja kuntonyrkkeilyn merkeissä tai pystytämme vaikkapa frisbeegolfradan. Tarvittaessa tulemme suoraan työpaikallenne pitämään rentoutus- ja venyttelytuokion. Teidän ei tarvitse tuoda paikalle kuin itsenne.

Tarjoamme liikunta-alan yrityksille alan osaajia töihin keikkaluontoisiin tai pidempiaikaisiin työtehtäviin. Tarjoamme myös kylpylöille, kaupungeille ja kunnille ammattitaitoisia ohjaajia sekä uimavalvojia.

Meiltä voi tilata monipuolista kuntovalmennusta ja ohjausta yksityisille ihmisille ja ryhmille sekä urheiluseuroille. Tarjoamme myös monipuolisia kuntotestauspaketteja.

Tarvitessanne näitä palveluja älkää epäröikö ottaa yhteyttä meihin, tehdään ne yhdessä mahdolliseksi iloisten ja ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa.